+36 20 201-2396 /
ASSIS-TRADE Alpintechnikai Kft.

Üdvözöljük honlapunkon!

Tisztelt Érdeklődő!

            Köszönjük, hogy felkereste weblapunkat és megtisztelt bennünket figyelmével! Az Ön ideje fontos számunkra, ezért a felület kialakításakor arra törekedtünk, hogy a lehető leggyorsabban hozzájuthasson azokhoz az információkhoz, amikre szüksége van.

Vállalkozásunk az építőipar számos területén jelen van. Megbízásaink között szerepel teljeskörű belső felújítás, acélszerkezet bontása, gépészeti probléma megoldása, földmunka, homlokzat felújítása és állagmegóvása, teljes tetőszerkezet rekonstrukciója, kőtornyok bontása és újraépítése, tisztítási feladatok, szakértés, felmérés, stb.  Megrendeléseink jelentős részét a templomok, műemléképületek és turisztikai szempontból kiemelt építmények karbantartása, állagmegóvása és felújítása teszi ki. Az egyházi épületeken folytatott tevékenységünket szolgálatként éljük meg, melynek mibenléte és egyben általános üzletpolitikánk 3 pillére:

A legmagasabb minőségi elvárás saját magunkkal szemben,

Kiemelkedő rugalmasság a kivitelezés során,

Rendkívül alapos felmérést és szakértést követő felelős ajánlatírás, melynek alapvető célja a jelentős utólagos többletköltségektől mentes kivitelezés.

 

Munkatársaink hatékony csapatot alkotnak, közülük legtöbben oktatói szintű kötéltechnikai tapasztalattal rendelkeznek. Munkavállalóink, partnereink és alvállalkozóink megválasztásakor, illetve munkavégzéskor különös tekintettel vagyunk a jogszabályokban előírt keretek és munkavédelmi szabályok betartására. Szakembereink a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik, aminek fenntartásáról képzések szervezésével, illetve az egyes gyártók képzésein történő részvétellel gondoskodunk.


Teljesen egyedi, saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerünk használatához hozzáférést tudunk biztosítani megrendelőinknek is, akik ezáltal elolvashatják az aznapi haladásról írt munkavezetői állapotjelentéseket, megtekinthetik a feltöltött képeket, dokumentumokat, számlákat, valamint megjegyzést írhatnak a munkalapra, amiről cégünk vezetősége emailben azonnal értesítést kap. Ez - amellett, hogy megrendelőink folyamatosan tájékozódhatnak a munka állásáról -  hozzásegíti a cég vezetőségét a kivitelezés színvonalának folyamatos fenntartásához.

 

Tevékenységünk az alpintechnika jellegéből, a technológiai fejlődés üteméből és a templomokon, műemlék épületeken jellemző különleges körülményekből fakadóan szerteágazó. Megrendelőink érdekében mindig nyitottak vagyunk a legkorszerűbb megoldások megismerésére, új készségek elsajátítására. Reméljük, hogy honlapunk segítségével átfogó képet kap cégünkről, jó böngészést kívánunk!

Tisztelettel:

Zsebe Dániel

tulajdonos, ügyvezető,

ipari alpinista,

munkavédelmi szaktanácsadó

ASSIS-TRADE Alpintechnikai Kft.
EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK - - - - - - - - - - - -