+36 20 201-2396 /
ASSIS-TRADE Alpintechnikai Kft.

Üdvözöljük honlapunkon!

Tisztelt Érdeklődő!

            Köszönjük, hogy felkereste weblapunkat és megtisztelt bennünket figyelmével! Az Ön ideje fontos számunkra, ezért a felület kialakításakor arra törekedtünk, hogy a lehető leggyorsabban hozzájuthasson azokhoz az információkhoz, amikre szüksége van.

Vállalkozásunk kifejezetten templomok, műemléképületek és turisztikai szempontból kiemelt építmények karbantartására, állagmegóvására és felújítására szakosodott. Az egyházi épületeken folytatott tevékenységünket szolgálatként éljük meg, melynek mibenléte és egyben üzletpolitikánk 3 pillére:

A legmagasabb minőségi elvárás saját magunkkal szemben,

Kiemelkedő rugalmasság a kivitelezés során,

Rendkívül alapos felmérést és szakértést követő felelős ajánlatírás, melynek alapvető célja a jelentős utólagos többletköltségektől mentes kivitelezés.

 

Munkatársaink hatékony csapatot alkotnak, közülük legtöbben oktatói szintű kötéltechnikai tapasztalattal rendelkeznek. Munkavállalóink, partnereink és alvállalkozóink megválasztásakor, illetve munkavégzéskor különös tekintettel vagyunk a jogszabályokban előírt keretek és munkavédelmi szabályok betartására. Szakembereink a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik, aminek fenntartásáról képzések szervezésével, illetve az egyes gyártók képzésein történő részvétellel gondoskodunk.


Tekintettel arra, hogy megrendelőink a legtöbb esetben nem tudják a munkaterületet megközelíteni, kiemelt figyelmet fordítunk a folyamatos fényképes dokumentálásra. A folyamatok során elkészült képeket egy egyedi fejlesztésű vállalatirányítási rendszer segítségével igény esetén bármikor rendelkezésre tudjuk bocsátani, így megrendelőink is folyamatosan tájékozódhatnak a munka állásáról. Ez egyben hozzásegíti a cég vezetőséget a kivitelezés színvonalának folyamatos fenntartásához.

 

Tevékenységünk az alpintechnika jellegéből, a technológiai fejlődés üteméből és a templomokon, műemlék épületeken jellemző különleges körülményekből fakadóan szerteágazó. Megrendelőink érdekében mindig nyitottak vagyunk a legkorszerűbb megoldások megismerésére, új készségek elsajátítására. Reméljük, hogy honlapunk segítségével átfogó képet kap cégünkről, jó böngészést kívánunk!

Tisztelettel:

Zsebe Dániel

tulajdonos, ügyvezető,

ipari alpinista,

munkavédelmi szaktanácsadó

ASSIS-TRADE Alpintechnikai Kft.
EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK - - - - - - - - - -