+36 20 201-2396 /

Tetőszerkezetek teljes vagy részleges rekonstrukciója

Tekintettel arra, hogy megbízásainkat legtöbbször műemlékvédelem alatt álló épületek felújítására kapjuk, a tetőszerkezetek javításakor - esetleges cseréjekor - kiemelt figyelmet fordítunk a csapadékvíz elleni védekezésre. Szükség esetén - ahogy a képgalériában is bemutatjuk - az egész tetőszerkezet fölé kiépítünk egy ideiglenes tetőt, hogy a bontási munkálatok után, de az új fedés kialakítása előtt hulló csapadék véletlenül se jusson be a padlástérbe. Így megvédjük a boltozatok építőanyagait és a beltérben található freskókat, egyéb műkincseket.

Tudjuk, hogy a templomok és műemléképületek üzemeltetői hosszútávú megoldásokat keresnek a kialakult problémákra, ezért az előzetes felmérések és az ajánlatírások során kizárólag a legjobb minőségű anyagok felhasználásával és a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával kalkulálunk. A kivitelezés műszaki színvonalát minden körülmények között a legmagasabb szinten tartjuk.

Templomokon a munkavégzés mindig a liturgiákkal összhangban, a megrendelővel történő előzetes egyeztetést követően történik, hogy a szertartásokon résztvevőket ne zavarjuk. A váratlan eseményeket rugalmasan kezeljük, a munkálatokat a megrendelő kérésére azonnal felfüggesztjük.

Kérdése van? Ajánlatot kérne?

KÉRJÜK TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT ÉS KÜLDJE EL ÜZENETÉT!


Az adataim kezeléséhez hozzájárulok, elolvastam és elfogadom
az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.